Webdesign Vintage Botsauto

Soms kom je een verzamelstuk tegen waarvan er maar één in de wereld bestaat. In dit geval een vintage botsauto met Xbox race games, aangesloten op een home cinema. Zo maar op een zolder in Eindhoven, in de oude wijk Gestel.

Dit juweeltje van een botsauto is te koop, vandaar het vintage webdesign voor de vintage botsauto, waar ook de enige Eindhovense Wimbledon-tenniskampioen in geracet heeft.

Proefrit maken?

Als u geïnteresseerd bent kunt u een proefrit 😉 maken in deze unieke vintage botsauto! Maak een afspraak en neem gerust een vriend(in) mee om tegen te racen. Tennisster Paul Haarhuis ging u al voor en had er een hoop plezier bij.

Deze geheel gerestaureerde Italiaanse Vintage Botsauto (type Alfetta uit 1971) is voorzien van 2 Xbox 360 race games, 2 wireless Microsoft racesturen en pedalen voor beide spelers. De botsauto is in nieuwstaat en heeft een ingebouwde force feedback installatie. De kinderen (of volwassenen) kunnen met splitscreen racesim en surround sound tegen elkaar racen.

De vraagprijs voor deze unieke botsauto met Xbox race games is 9500 euro, over de transportkosten kunnen we praten. Bekijk de vintage website voor meer informatie en technische specificaties.

Naschrift: In maart 2017 is de botsauto verkocht, mede dankzij de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *