Botsauto met Race Simulator

Deze volledig gerestaureerde, Italiaanse Vintage Botsauto (type Alfetta uit 1971) is voorzien van 2 Xbox 360 race games, 2 wireless Microsoft racesturen en pedalen (gas en rem) voor beide spelers. De botsauto is in nieuwstaat (o.a professioneel gespoten) en beschikt over een ingebouwde force feedback installatie.

Jongens en meisjes zijn dol enthousiast als ze in een echte vintage botsauto hun favoriete Racegame tegen elkaar spelen!

Door 2 achter de zitting weggewerkte versterkers worden 4 bass shakers (butt kickers) aangestuurd. De bass shakers zijn eveneens onzichtbaar. Niet alleen de sturen maar de gehele botsauto gaat trillen als je bijv. over de rand van het race circuit rijdt of botst. Het Force Feedback signaal is eveneens wireless (RF transmissie) en kan in de botsauto geregeld worden.

Vintage Alfetta Botsauto uit 1971

De Alfetta botsauto heeft voor- en achterverlichting (regelbaar) en staat op kleine wieltjes zodat de botsauto verplaatsbaar is, de originele motor is eruit. Ik ben er een paar jaar mee bezig geweest om de Alfetta te krijgen zoals ik het wilde. Hij is bij uitstek geschikt voor splitscreen racing (solo kan natuurlijk ook) en is ook als hij niet gebruikt wordt een schitterend decoratie item. Voor zover ik weet is dit de enige vintage Alfetta botsauto in perfecte staat.

Botsauto is verkocht, mede door de website

Deze vintage botsauto is verkocht, mede door de website die ervoor gemaakt was en nu opgeheven is. U kunt bij ons geen proefritten meer maken.

Xbox 360 Race Games

De Xbox 360 race games kunnen worden gekozen uit: Forza Motorsport 4, PG4 ofwel Project Gotham Racing, Formula 1 F1 2014.

Geschikt voor speelhal of arcadehal

Dit juweeltje is uitermate geschikt als eyecatcher of reclame in een speelhal of arcadehal. Hiermee kunnen 2 spelers tegen elkaar racen, ook leuk voor publiek in een speelhal. Levert mooie YouTube filmpjes op. Of voor thuis in een home cinema.

3 gedachten over “Botsauto met Race Simulator

  1. Drainedskull op schreef:

    Well done cool

  2. Nikos op schreef:

    Wow, gaaf!