Webdesign Eindhoven

  Uw website is het krachtigste gereedschap van uw bedrijf!
Uw website moet aansluiten bij uw ondernemingsplan: wat is uw bedrijfsstrategie, waarin onderscheidt u zich van uw concurrenten en wat is uw doelgroep? Voordat wij aan een ontwerp beginnen voeren wij altijd één of meerdere gesprekken over het bedrijf, de producten, de klanten en de doelgroep. Uw website moet zich richten op de gewenste doelgroep en laten zien waarom klanten juist bij u moeten zijn. De uitstraling en vormgeving moeten dit ondersteunen.

 Webdesign bestaat uit design (ontwerp), bouw, onderhoud en content management van websites, webwinkels en webportalen. Bij webdesign zijn drie disciplines nodig: design, techniek en tekstschrijven. Het echte webdesign is altijd maatwerk naar uw specifieke wensen, zie Zen webdesign. Uiteraard verzorgen wij ook de webhosting en de domeinnaam registratie.

 Wilt u een eigen website laten maken of een bestaande website laten aanpassen? Wij maken uw website zo mooi, zo strak of zo bijzonder als u wilt. En wij zorgen met SEO (zoekmachine-optimalisatie) en snelle laadtijden dat de site goed gevonden wordt door de zoekmachines.

 Wilt u een webshop, die dag en nacht open is, zonder dat u overuren hoeft te draaien? Wij maken mooie en efficiënte webshops. Voor een webshop met online betaling, zie bijv. de hondenwebshop of de boeken webshop, gemaakt met WordPress en WooCommerce.

 Wilt u zelf uw website aanpassen? Dat kan bijv. met WordPress, een gratis CMS (Content Management Systeem), waarmee wij het responsive webdesign en de site ontwikkelen en u zelf zonder verdere kosten uw website kunt onderhouden.

 Zoekt u een flexibele, service gerichte webmaster?
Wij onderscheiden ons door kwaliteit, snelheid en passie voor webdesign.

En we zorgen altijd voor een goede Website Beveiliging met  https, een instelbare firewall, country blocking en zero-day exploitatie preventie.

Wij leven in een bijzondere tijd. Juist onze generatie beleeft de overgang van de 3e naar de 4e maatschappijvorm, van de industriële maatschappij naar de internet maatschappij.
En wij mogen die verandering live meebeleven en zelfs mede vormgeven. U kunt er uw voordeel mee doen met uw eigen website of webwinkel.

Website bouwen? Wij doen het graag voor u!

Wij werken o.a. met WordPress, HTML, CSS, JavaScript, MySQL en PHP.

Webdesign Eindhoven

Wij doen webdesign en SEO in Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Best, Son en Breugel, Oirschot, Wintelre, Eersel, Valkenswaard, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, en wijde omgeving.