Storingen Website

Als uw website niet of slecht bereikbaar is kan dat aan vele dingen liggen. Als het niet aan uw PC of internet apparaat en niet aan uw modem ligt, dan kan het aan uw internet provider (bijvoorbeeld KPN of Telfort) of aan de webhosting provider liggen.

Los uw probleem op in deze volgorde. Als punt 1 niet werkt probeer dan punt 2, als dat niet werkt probeer dan punt 3 enz.

  1. Herstart uw PC, tablet, smartphone of ander apparaat. Soms moet u het apparaat uitzetten en daarna weer aanzetten, bij PC’s heeft u de afsluit mogelijkheid ‘opnieuw opstarten’. Veel problemen zijn op te lossen door het apparaat te herstarten, dit kost slechts 1,5 minuut. Het wordt aanbevolen om minstens 1x per week uw PC (opnieuw) op te starten, hiermee worden bijv. hangende processen of geheugen problemen opgelost.
  2. Herstart uw modem: uitzetten, 15 seconden wachten en weer aanzetten.
  3. Check eventuele storingen bij uw internet provider. Storingspagina’s van internet providers: Telfort, KPN, overzicht alle storingen.
  4. Check eventuele storingen bij uw webhosting provider. Als u uw website via ons heeft laten hosten, dan is dat meestal bij Hostingdiscounter gedaan. Kijk hier voor storingen bij Hostingdiscounter, Mijndomein, Skyberate, KPN Internedservices.
  5. Soms is een firewall de boosdoener, dat is lastig om op te sporen. Firewall instellingen zijn bereikbaar via het Configuratiescherm.
  6. Heel soms is het internet netwerk overbelast of vertraagd, dat haalt meestal het nieuws. Daar kunt u zelf niets aan doen, maar doorgaans wordt het snel opgelost.

Webhosting

De volgende websites zijn door ons bij Hostingdiscounter gehost:

Sowise Zonneboilers
Klimaatverandering
Circle of Life Chihuahua Fokker
Hondenpension Diessen
Eindhoven Verkeer en Nieuws
Van Kasteren Interieurwerken
Blog over Zuid-Italië
Meta Kunst

Gehost bij Mijn Domein: Vitaliteit Eindhoven

Gehost bij Skyberate: EPDM Dakbedekkingen

Gehost bij KPN Internedservices: De Krant met een Mening

Veelgestelde vragen over e-mail bij Hostingdiscounter

Uiteraard kunt u ons bij storingen aan een bij ons ondergebrachte website altijd bellen: 040 253 1283.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *