E-business Partner: Sowise Compacte Zonneboilers

Compacte Zonneboiler

 
Het webdesign, SEO en e-business voor Sowise Compacte Zonneboilers worden gerealiseerd door Deimel ICT Advies.

Sowise Zonneboilers werkt in een samenwerkingsverband met TU Eindhoven en Deimel ICT Advies aan een verbetering van SEO en marketing.

De in de video genoemde subsidie is vanwege het hoge rendement van de Sowise zonneboiler in 2018 verhoogd naar € 1012. Met deze compacte zonneboiler bespaart u meer dan de helft op de kosten voor warm water.

Zonlicht levert meer dan voldoende energie om u van warm water te voorzien. Waarom zou u daar geen gebruik van maken? Sowise heeft een compacte zonneboiler ontwikkeld waarmee u maximaal gebruik maakt van het licht. U neemt een warme douche of gaat lekker in een warm bad liggen zonder het milieu te belasten. De Sowise zonneboiler levert ook warm water voor uw vaatwasser of wasmachine met een hot fill aansluiting.

En dit zonder het milieu te belasten, want zonlicht stoot geen CO2 uit.

Compacte Zonneboilers

Deze compacte zonneboiler heeft geen apart opslagvat of pomp nodig, verbruikt geen stroom, is onderhoudsvrij, eenvoudig te installeren en maakt NOM (Nul-op-de-Meter) woningen makkelijk en goedkoop mogelijk. En u heeft in huis geen extra ruimte nodig voor een opslagvat met pomp.

Als het gas en de stroom uitvallen heeft u met deze compacte zonneboiler nog steeds warm water!

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler zet licht om in warm water, ook als het bewolkt is, zelfs als het vriest!

Lichtboiler zou een betere naam zijn voor een zonneboiler.